Boka demo

Om oss

Consupedias grundare, Roberto Rufo Gonzalez. Här med papegojan Åke i hembyn Skärså i Hälsingland. Foto: Eduardo Leal.

Vi är ett svenskt företag som hjälper dig i livsmedelsbranschen att fatta hållbara beslut. Detta gör vi genom digitala verktyg kopplade till vår databas (världens största och mest detaljerade när det gäller livsmedel och hållbarhet).

Hållbara val för alla

Kanske är du en producent som vill veta hur hållbara dina produkter är och hur du kan göra dem bättre för både människor, djur och natur? Eller en grossist eller detaljist som vill ta reda på vilka problemvaror som finns i ditt sortiment och erbjuda dina kunder enklare, mer hållbara val? Eller så kanske du arbetar i en kommun och vill mäta och följa upp ert hållbarhetsarbete på livsmedelsfronten, och göra bättre upphandlingar och inköp? Vi hjälper dig med allt detta och mycket mer.

Baserat på forskning

Consupedia grundades av Roberto Rufo Gonzalez som ett forskningsprojekt 2016, i samarbete med Högskolan Dalarna och Kungliga Tekniska Högskolan. Samverkan med forskare är fortfarande en av grundpelarna i vår verksamhet.

Transparens för ett hållbart livsmedelssystem

Vår vision är ett transparent livsmedelssystem som tar hänsyn till allt levande på jorden. Genom att använda Consupedias tjänster bidrar du till den visionen.

Vill du veta vad andra skriver om oss? Läs vidare i vårt mediearkiv!